fbpx
Asiakaspäivät 17.-18. maaliskuuta 2020

Julkaistu: 04.12.2019

Kevään 2020 asiakaspäivät on siirretty syksylle, uusi ajankohta on 2.-3. syyskuuta 2020.

Tässä kaksipäiväisessä tapahtumassa haluamme nostaa esille tärkeitä näkökulmia ilmastonmuutoksen torjumiseen, tuoda esiin uusia ajatuksia digitalisaation mahdollisuuksiin sisäilmaongelmien ehkäisemisessä sekä esitellä käytännössä miten kiinteistöjen talotekniikkaa voidaan keskitetysti ja kustannustehokkaasti hallita ja ohjata yhdellä valvomoratkaisulla.

Asiakaspäivillä eri alojen asiantuntijat ottavat kantaa tapahtuman keskeisiin aiheisiin sekä esittelevät tämän hetken ja tulevaisuuden ratkaisuja. Vuorovaikutuksellinen kaksipäiväinen tapahtuma tuo yhteen eri alojen asiantuntijat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet sekä pyrkii rakentamaan keskustelua tärkeiden ja ajankohtaisten teemojen ympärille.

Asiakaspäivien ohjelma rakentuu mielenkiintoisten teemojen, esitysten ja näytteilleasettajien ympärille. Tapahtuman puhujat esittelevät ajankohtaisia näkemyksiä ja ratkaisuja, jotka liittyvät tapahtuman teemoihinilmastonmuutokseen,energiansäästöönsekädigitalisaatioonjasisäilmaan. Keynote-puhujina tapahtumassa esiintyvät tulevaisuudentutkija Mika Aaltonen ja Esko Valtaoja. Kumppanit ovat tapahtumassa esittelemässä laaja-alaisesti tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

Uutuutena tapahtumassa ja kaikkien käytettävissä on asiakaspäivien virallinen mobiilisovellus, jonka avulla voi verkostoituaja keskustella muiden osallistujien kanssa, tutustua esiintyjiin ja näytteilleasettajiin sekä tarkastella seminaariohjelmaa.

Tästä linkistä voit siirtyä tapahtumasivustolle ja ilmoittautumiseen.

Tervetuloa!

Uutiset

Jaa artikkeli

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Copy link
Powered by Social Snap