Raimo Kivinen Enermix Oy:n myyntipäälliköksi

Raimo Kivinen

Raimo Kivinen siirtyy myyntipäällikön tehtäviin Enermix Oy:n palvelukseen 12. elokuuta alkaen. Hän vaihtaa uuteen rooliinsa Colliers International Finlandin asiantuntijan tehtävistä.

"Sisäilman olosuhteiden mittaaminen on tuonut esille ilmiöitä, mitä ei ole suunnittelupöytien äärellä osattu edes kuvitella. Kiinteistöjen omistajat tarvitsevat valmiita ratkaisuja selviytyäkseen talotekniikan kehittymisen tuomista haasteista. Talotohtori-palvelu ansaitsee paikkansa markkinoilla yhtenä kehittyneimmistä palveluista ja annan innolla osaamiseni Talotohtorin ja sen asiakkaiden käyttöön." kertoo Kivinen. 

Enermix Oy:n toimitusjohtaja Janne Heinonen kommentoi nimitystä: ”Raimolla on vahva talotekniikan ja energiansäästöratkaisujen substanssiosaaminen ja hän ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja haasteita. Näen, että hänellä on hyvät valmiudet menestyä Talotohtori-palveluiden myynnissä.”

 

Oletko kiinnostunut Talotohtorin tarjoamista mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä:

Raimo Kivinen

+358 44 776 4078

raimo.kivinen@enermix.fi 

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404