Asiakaspäivät 17.-18. maaliskuuta 2020

Asiakaspäivät 2020

Vuoden 2020 asiakaspäivien ohjelma on nyt julkaistu

 

Tässä kaksipäiväisessä tapahtumassa haluamme nostaa esille tärkeitä näkökulmia ilmastonmuutoksen torjumiseen, tuoda esiin uusia ajatuksia digitalisaation mahdollisuuksiin sisäilmaongelmien ehkäisemisessä sekä esitellä käytännössä miten kiinteistöjen talotekniikkaa voidaan keskitetysti ja kustannustehokkaasti hallita ja ohjata yhdellä valvomoratkaisulla.

Asiakaspäivillä eri alojen asiantuntijat ottavat kantaa tapahtuman keskeisiin aiheisiin sekä esittelevät tämän hetken ja tulevaisuuden ratkaisuja. Vuorovaikutuksellinen kaksipäiväinen tapahtuma tuo yhteen eri alojen asiantuntijat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet sekä pyrkii rakentamaan keskustelua tärkeiden ja ajankohtaisten teemojen ympärille.

Asiakaspäivien ohjelma rakentuu mielenkiintoisten teemojen, esitysten ja näytteilleasettajien ympärille. Tapahtuman puhujat esittelevät ajankohtaisia näkemyksiä ja ratkaisuja, jotka liittyvät tapahtuman teemoihin ilmastonmuutokseen, energiansäästöön sekä digitalisaatioon ja sisäilmaan. Keynote-puhujina tapahtumassa esiintyvät tulevaisuudentutkija Mika Aaltonen ja Esko Valtaoja. Kumppanit ovat tapahtumassa esittelemässä laaja-alaisesti tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

Uutuutena tapahtumassa ja kaikkien käytettävissä on asiakaspäivien virallinen mobiilisovellus, jonka avulla voi verkostoitua ja keskustella muiden osallistujien kanssa, tutustua esiintyjiin ja näytteilleasettajiin sekä tarkastella seminaariohjelmaa.

  

Early Bird liput myynnissä nyt, kannattaa ilmoittautua heti ja varmistaa paikka kevään huipputapahtumaan!

Tästä linkistä voit siirtyä tapahtumasivustolle ja ilmoittautumiseen.

Tervetuloa!

 

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404