Asiakaspäivät 2020

Asiakaspäivien ohjelma

Asiakaspäivien ohjelma rakentuu mielenkiintoisten teemojen, esitysten ja näytteilleasettajien ympärille. Tapahtuman puhujat esittelevät ajankohtaisia näkemyksiä ja ratkaisuja, jotka liittyvät tapahtuman teemoihin ilmastonmuutokseen, energiansäästöön sekä digitalisaatioon ja sisäilmaan. Keynote-puhujina tapahtumassa esiintyvät tulevaisuudentutkija Mika Aaltonen ja Esko Valtaoja. Kumppanit ovat tapahtumassa esittelemässä laaja-alaisesti tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

Ensimmäinen päivä

Ensimmäisen päivän teemana on ilmastonmuutos ja energiansäästö. Aamupäivän Keynote puheenvuoron esittää Mika Aaltonen aiheesta Kestävän kehityksen manifesti, jonka jälkeen kuulemme kaksi asiantuntijapuheenvuoroa. Lounaan jälkeen on varattu aikaa kumppanien tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin tutustumiseen, verkostoitumiseen sekä kahdenvälisiin tapaamisiin. Iltapäivällä esittelemme Talotohtori 2.0 ratkaisuja ilmastonmuutoksen vaikutusten pienentämiseen rakennetussa asuinkiinteistökannassa mm. energiankäyttöä ja sisäilman olosuhteita optimoimalla. Seminaariosuuden päätteeksi julkistamme joukon uusia ratkaisuja ja palveluita.

Iltaohjelma

Seminaariosuus päättyy klo 16:00, jonka jälkeen on varattu aikaa verkostoitumiseen tai hotellihuoneiden varausten hoitamiseen ja Cocktail-tilaisuuteen valmistautumiseen, joka alkaa klo 16:30. Cocktailtilaisuuden aikana esiintyy kansainvälistä mainetta nauttiva popkanteletar ja laulaja-lauluntekijä Ida Elina. Tämän jälkeen nautimme maittavan illallisen, edelleen nauttien Ida Elinan ainutlaatuisista pop-covereista. Jatkot pidetään Torni hotellin Moro Sky Bar:ssa.

Toinen päivä

Toisena päivänä puhutaan digitalisaatiosta, sisäilmasta ja terveydestä. Aamupäivän Keynote puheenvuoron tarjoaa Esko Valtaoja. Esko puhuu asumisesta, terveydestä ja teknologioista - taatusti mieleenpainuvalla tavalla. Ennen lounasta kuulemme lisäksi kaksi asiantuntijapuheenvuoroa sisäilmaan ja terveyshaittojen minimointiin liittyen. Lounaan jälkeen on varattu aikaa kumppanien tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin tutustumiseen, verkostoitumiseen sekä kahdenvälisiin tapaamisiin. Iltapäivällä jatkamme Talotohtori 2.0 ratkaisujen ja uutuuksien esittämistä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

 

Loading...

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404