Esineiden internet vyöryy talotekniikkaan

Julkaistu: 01.06.2017

Esineiden internetiä hyödyntävät ratkaisut yleistyvät vauhdilla talotekniikassa. Talotohtori palvelu tarjoaa niiden hallintaan tehokkaan järjestelmän, jossa hyödynnetään DNA:n tietoturvallisia liittymiä.

Kiinteistöjen omistajat etsivät automatiikasta ja esineiden internetistä, eli IoT:sta, uusia ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseen ja kustannussäästöihin. Talotohtori kiinteistöjen hallintajärjestelmään voidaan liittää olemassa olevatalotekniikka sekä kattavasti IoT palveluita laitevalmistajasta riippumatta.

”IoT:n ansiosta esimerkiksi kiinteistöjen lämmityksen ja ilmanvaihdon hallintaan tulee koko ajan uusia palveluja. Tyypillinen ongelma kuitenkin on lukuisista palasista ja useista eri pilvipalveluista koostuvan kokonaisuuden hallinta. Me tarjoammetähän yhden käyttöliittymän ja järjestelmän, joka toimii kustannustehokkaasti pilvessä”, Enermixin toimitusjohtaja ja perustaja Janne Heinonen sanoo.

News

Terms and Conditions

Privacy Policy

Copy link
Powered by Social Snap