Lora ja Sigfox Talotohtori palvelussa

Julkaistu: 01.09.2017

Esineiden internettiin optimoidut LPWA teknologiat laajentavat Talotohtori-palveluita

IoT-laitteiden tarpeita varten käytetään yleensä siihen tarkoitukseen optimoituja LPWA (Low Power Wide Area) teknologioita. Nämä mahdollistavat lähivuosina miljardien laitteiden kytkemisen internetiin. LPWA teknologiaa hyödyntävät laitteet ovat edullisia, energiatehokkaita ja hyviä pienten datamäärien siirtoon. Näin myös laitteiden akut kestävät aiempaa huomattavasti pidempään.

Tämän vuoden aikana olemme tehneet kumppanuussopimukset Digita Oy:n (LORA) sekä Connected Finland Oy (Sigfox):n kanssa sekä integroineet LORA ja Sigfox teknologiat Talotohtoriin. Molemmat palvelut ovat välittömästi asiakkaidemme tilattavissa.

”Talotohtori on laitevalmistajista sekä teknologioista riippumaton palvelu ja haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen IoT ratkaisun”, kertoo Enermix Oy:n toimitusjohtaja Janne Heinonen.

Yleiskuvaus LORA teknologiasta: Digitan korkeiden mastojen ja kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuvan verkon ansiosta erilaisten verkkoon liitettyjen laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta ja yksinkertaista. Digita on vakaa kotimainen toimija, jolla on esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi yrityskumppaneidensa ratkaisuille.

Yleiskuvaus Sigfox teknologiasta: Sigfox-teknologia on suunniteltu yksinomaan esineiden internetin tarpeisiin. Se mahdollistaa kevyen sensori- ja mittausdatan välittämisen aiempaa huomattavasti edullisemmin sekä yksinkertaisimmin päätelaittein. Se ei sovellu suurien datamäärien tai esimerkiksi liikkuvan kuvan välittämiseen, mutta yksinkertaisen ja kevyen datan välitykseen se on ylivertainen.

News

Terms and Conditions

Privacy Policy

Copy link
Powered by Social Snap