JV Energian Juhani Vättö vahvistamaan Talotohtori palveluiden myyntiä

Julkaistu: 18.01.2018

Enermix Oy ja JV Energia ovat sopineet Talotohtori-palveluiden myynnin tehostamisesta. Energia-alan konkari Juhani Vättö näkee Talotohtorissa kaikki elementit, joilla rakennusten energiatehokkuutta seurataan sekä parannetaan älykkäästi. Talotohtori palvelussa selkokielinen raportointi, rakennusautomaation ja niiden etähallintapalveluiden ammattimainen käyttö sekä lämmitystehon kysyntäjousto on paketoitu kaikki saman palvelun alle.

”Suomalaisiin rakennuksiin on vuosien varrella investoitu suuria summia energiatehokkuuden parantamiseksi. Nyt pitää varmistaa, että investointeja käytetään ammattimaisesti ja niistä otetaan kaikki hyöty irti”, sanoo Vättö.

Juhani Vätöllä on 30 vuoden kokemus kaukolämpötoimialasta ja hän tietää kuinka kallista on huippulämpökeskusten käyttö. Talotohtori-palvelulla on helppo toteuttaa kysynnänjouston edellyttämät toimenpiteen kaukolämmitetyissä rakennuksissa. 2000-luvulla rakennetuissa rakennuksissa on poikkeuksetta laadukkaat rakennusautomaatiot, joita käytetään usein puutteellisella osaamisella. Talotohtori virittää rakennusautomaation optimaaliseen toimintaan, josta hyötyvät rakennuksissa olijat, rakennusten omistajat ja energiakulujen maksajat.

Olemme Enermixissä viimeisen kahden vuoden aikana panostaneet merkittävästi tuotekehitykseen erityisesti energiayhtiöiden tarpeita silmällä pitäen ja nyt on juuri oikea hetki vahvistaa myyntiä tässä asiakassegmentissä. ”Juhani tuo Talotohtori-palveluiden markkinointiin ja myyntiin arvokasta osaamista ja kokemusta energiatoimialalta. Hän, jos joku, tuntee kaukolämpöasiakkaidemme tarpeet”, kehuu Enermix Oy:n toimitusjohtaja Janne Heinonen.

News

Terms and Conditions

Privacy Policy

Copy link
Powered by Social Snap