Asiakaspäivät

12.-13.10.2021

Kiitos asiakaspäivillä mukana olleille!

Haluamme kiittää vuoden 2020 asiakaspäivillä mukana olleita. Kaksi päivää täynnä loistavia esityksiä ja tuoreita näkökulmia.

Seuraavaa tapahtumaa suunnitellaan, ja päivitämme lisää tietoja sivuillemme, kun ajankohta varmistuu. Pysykää kuulolla!

Alla vielä tietoa viimeisimmistä asiakaspäivistä.

Our customer days are directed towards our Finnish speaking audience, but we would love to get in contact with you if you are interested in our and our partners' services and tell you more!

Vuorovaikutuksellinen kaksipäiväinen tapahtuma tuo yhteen eri alojen asiantuntijat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet sekä pyrkii rakentamaan keskustelua tärkeiden ja ajankohtaisten teemojen ympärille. Päivien aikana kuullaan alan huippujen puheenvuoroja, tavataan ystäviä ja kollegoita sekä tutustutaan uusiin ihmisiin. Talotohtori asiakaspäivät järjestetään jo kolmatta kertaa.

Voit osallistua asiakaspäiville myös etänä!

Ilmastonmuutos – Energiansäästö – Terveellinen asuminen

Vuoden 2020 asiakaspäivät tuovat uutta näkökulmaa ilmastonmuutoksen torjumiseen energiansäästön keinoin sekä digitalisaation mahdollisuuksiin terveelliseen asumiseen. Asiakaspäivillä eri alojen asiantuntijat ottavat kantaa tapahtuman keskeisiin aiheisiin sekä esittelevät tämän hetken ja tulevaisuuden ratkaisuja.

Verkostoidu ja sovi tapaamisia jo etukäteen

Kaikilla tapahtumaan ilmoittautuneilla on mahdolllisuus jo ennen tapahtumaa verkostoitua, sopia ja varata kahdenvälisiä tapaamisia, keskustella muiden osallistujien kanssa sekä tutustua kumppanien tarjontaan tapahtumaan liitetyn oman sovelluksen kautta. Olemme varanneet seminaariohjelmaan aikaa sekä omat tilat kahdenvälisille tapaamisille.

Samalla sovelluksella kumppanit voivat myös esitellä omia palveluitaan ja ratkaisuja jo ennen tapahtumaa. Sovelluksella osallistutaan live-äänestyksiin tapahtuman aikana ja sillä hoituu myös näppärästi palautteen antaminen.  

Sovellus kannattaakin ottaa käyttöön jo ennen tapahtumaa tai viimeistään tapahtuman alkaessa, näin saat parhaan hyödyn!

Sovellus on käytössä myös etäosallistujilla.

Tesla Talotohtorin asiakaspäivillä

Sähköautoilun pioneeri Tesla saapuu Talotohtorin asiakaspäiville esittelemään ainutlaatuista teknologiaansa. Hyödynnä tilaisuus tutustua ajamisen tulevaisuuteen ja varaa koeajo Teslalla asiakaspäivillämme! Teslan tavoitteena on nopeuttaa maailman siirtymistä kestävään energiaan, mikä tukee myös asiakaspäivien agendaa ilmastonmuutoksen ja energiankäytön suhteen.

Löydät koeajojen varauskalenterin tapahtuman mobiilisovelluksesta Whovasta.

Ilmoittautuminen asiakaspäivään

Ilmoittaudu tästä

Tunnelmia asiakaspäivästä

Asiakaspäivät antavat runsain mitoin tietoa uusista teknologioista ja trendeistä. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus saada asiantuntijoiden vinkit Talotohtori palveluiden tehokkaaseen käyttöön ja voit vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien kanssa. Julkistamme vuoden 2020 tapahtumassa myös tukun uusia palveluita.

Katso oheinen video ja palaa 2019 asiakaspäivän tunnelmiin!

Turvallisesti Talotohtorin asiakaspäivillä

Turvallisuusjärjestelyt

Olemme erityishuomioineet hygienian ja turvallisuuden asiakaspäivien järjestelyissä. Tapahtuman yleisömäärää on rajoitettu ja istumisjärjestelyt suoritetaan siten, että turvalliset välit toisiin säilyvät. Käsihygienian ylläpitoon käsidesit ovat kaikkien ulottuvilla ja turvaväleistä pidetään kiinni niin päivällä kuin iltatilaisuudessakin.

Myös ruokailuissa huomioidaan turvavälit ja tämän hetken ravintolasäädösten turva- ja hygieniamääräykset. Jokaiselle osallistujalle varataan useampi kasvomaski seminaaripäivää kohden. Myös esiintyjien turvallisuus varmistetaan puhdistamalla mikit, koneet ja säätimet.

Kokouspaikan henkilökunta on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen. Tärkeää on, ettei kukaan vieras tule sairaana tilaisuuteen ja kaikilla on tiedossa hyvä käsihygienia ja yskimiskäytäntö.

Tervehtiminen

Asiakaspäivillä tavataan paljon tuttuja sekä uusia tuttavuuksia, mutta hygienian vuoksi perinteistä kättelyä ja muuta ihokontaktia tulee välttää. Kannustamme sen sijaan suosimaan kyynerpäätervehdystä, esimerkkikuva löytyy sovelluksen kohdasta Dokumentit.

Yskimishygienia

Jos tulee tarve aivastaa tai yskiä, muista yskiä hihaan tai kaikista mieluiten kertakäyttöiseen nenäliinaan, ei kämmeneen tai varsinkaan ilman suun peittämistä.

Ethän tule tapahtumaan, jos tunnet olosi kipeäksi!

Paikan päälle ostettujen lippujen omistajat voivat osallistua tapahtumaan halutessaan myös etänä. Etäosallistujat voivat muun muassa seurata esityksiä, verkostoitua muiden kanssa ja tutustua näytteilleasettajiin tapahtuman sovelluksen kautta. Sovellusta voi käyttää selaimessa tai mobiilissa.

Ladataan esiintyjälistaa...

Ohjelman esittely

Asiakaspäivien ohjelma rakentuu mielenkiintoisten teemojen, esitysten ja näytteilleasettajien ympärille. Tapahtuman puhujat esittelevät ajankohtaisia näkemyksiä ja ratkaisuja, jotka liittyvät tapahtuman teemoihin ilmastonmuutokseen, energiansäästöön sekä digitalisaatioon ja sisäilmaan. Keynote-puhujina tapahtumassa esiintyvät tulevaisuudentutkija Mika Aaltonen ja Esko Valtaoja. Kumppanit ovat tapahtumassa esittelemässä laaja-alaisesti tuotteita, palveluita ja ratkaisuja.

Ensimmäinen päivä

Ensimmäisenä päivänä puhutaan digitalisaatiosta, sisäilmasta ja terveydestä. Aamupäivän Keynote puheenvuoron tarjoaa Esko Valtaoja. Esko puhuu asumisesta, terveydestä ja teknologioista – taatusti mieleenpainuvalla tavalla. Ennen lounasta kuulemme lisäksi kaksi asiantuntijapuheenvuoroa sisäilmaan ja terveyshaittojen minimointiin liittyen. Lounaan jälkeen on varattu aikaa kumppanien tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin tutustumiseen, verkostoitumiseen sekä kahdenvälisiin tapaamisiin. Iltapäivällä jatkamme Talotohtori 2.0 ratkaisujen ja uutuuksien esittämistä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Iltaohjelma

Seminaariosuus päättyy klo 16:00, jonka jälkeen on varattu aikaa verkostoitumiseen tai hotellihuoneiden varausten hoitamiseen ja Cocktail-tilaisuuteen valmistautumiseen, joka alkaa klo 16:30. Cocktailtilaisuuden aikana esiintyy viulisti Lotta Virkkunen. Tämän jälkeen nautimme maittavan illallisen, edelleen nauttien Lotta Virkkusen soitosta. Jatkot pidetään Torni hotellin Moro Sky Bar:ssa.

Toinen päivä

Toisen päivän teemana on ilmastonmuutos ja energiansäästö. Aamupäivän Keynote puheenvuoron esittää Mika Aaltonen aiheesta Kestävän kehityksen manifesti, jonka jälkeen kuulemme kaksi asiantuntijapuheenvuoroa. Lounaan jälkeen on varattu aikaa kumppanien tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin tutustumiseen, verkostoitumiseen sekä kahdenvälisiin tapaamisiin. Iltapäivällä esittelemme Talotohtori 2.0 ratkaisuja ilmastonmuutoksen vaikutusten pienentämiseen rakennetussa asuinkiinteistökannassa mm. energiankäyttöä ja sisäilman olosuhteita optimoimalla. Seminaariosuuden päätteeksi julkistamme joukon uusia ratkaisuja ja palveluita.

Ilmoittautuminen asiakaspäivään

Ilmoittaudu tästä

Ladataan ohjelmaa...

Hinnat

 

Paikan päälle voi ostaa lippuja 21.8. asti. Etäosallistumisen lipunmyynti jatkuu 2.9. asti.

Tapahtumapaikalle ostettujen lippujen hintaan sisältyy:

  • Seminaariohjelma ja esitysmateriaalit (jaetaan sähköisesti osallistujille)
  • Tapahtuman sovelluksen käyttö verkostoitumiseen ja tapaamisten sopimiseen
  • Seminaaritarjoilut (aamupala, lounas, iltapäiväkahvit)
  • Kumppaninäyttelyyn tutustuminen
  • Kaksi juomalippua cocktailtilaisuudessa (2.9.)

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Myös etäosallistujilla on mahdollisuus verkostoitumiseen ja tapahtuman seuraamiseen tapahtuman mobiilisovelluksen kautta!

 

Muutokset ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö.
Muutokset tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (et) enermix.fi.

Ilmoittautuminen asiakaspäivään

Ilmoittaudu tästä

Ladataan yhteistyökumppaneita...

Illan esiintyjä: Lotta Virkkunen

 ”Klassinen, viihde- ja show-viulisti Lotta Virkkunen tuo mukanaan tuulahduksen kansainvälisiltä lavoilta! Sibelius-Akatemiasta musiikin kandidaatiksi ja Cork School Of Musicista musiikin maisteriksi valmistunut Lotta on klassisen musiikin lisäksi ammattilainen popin, jazzin, rockin ja irlantilaisen musiikin saroilla.”

www.lottavirkkunen.com

Loading...

Tapahtumapaikka

Asiakaspäivien tapahtumapaikkana on Sokos Hotel Torni. Hotellille on neljän minuutin kävelymatka Tampereen rautatieasemalta.

Solo Sokos Hotel Torni

Ratapihankatu 43

33100 Tampere

Majoitus – Sokos Hotel Torni

Hotelli on varannut tapahtumaan osallistujille kiintiön Solo yhden tai kahden hengen huoneita erikoishintaan:
 
  • 140 euroa / Solo yhden hengen huone / yö
  • 160 euroa / Solo kahden hengen huone / yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.

Huonehinnat ovat nettoja eivätkä sisällä matkatoimistoille tai muille kolmansille osapuolille maksettavia provisioita.

Huonehinnat sisältävät kanta-asiakaskortin (S-Card) palveluedut.

 
 
Varaukset kiintiöstä:
 

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan Sokos Hotels Myyntipalvelusta.

Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen Enermix.

Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet.

Varaukset kiintiöstä tulee tehdä 5.8.2020 mennessä, jonka jälkeen kiintiöstä varaamattomat huoneet vapautuvat hotellin muuhun myyntiin.

Erikoishinnat eivät ole voimassa, mikäli varaus tehdään 5.8.2020 jälkeen. Kiintiön umpeutumisen jälkeen tulleisiin varauksiin sovelletaan päivän hintaa.

Terms and Conditions

Privacy Policy

Copy link
Powered by Social Snap