Paikan päällä Tampereella ja etänä Whovassa

Talotohtorin seminaaritapahtuma järjestetään nyt neljättä vuotta peräkkäin. Aiempina vuosina Talotohtori asiakaspäivinä tunnettu tapahtuma brändäytyy uudelleen tänä vuonna Talotohtori MEET 2021 -nimiseksi. Haluamme tarjota palvelumme laajentumisen ja käyttäjien kasvun myötä elämyksen niin asiakkaillemme, kuin myös palvelumme loppukäyttäjille.

Tapahtuma järjestetään 12.–13.10. Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella sekä striimattuna Whova-sovelluksessa. Päivien ohjelma sijoittuu klo 9.00 – 16.00 välille. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma tuo yhteen eri alojen asiantuntijat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet sekä pyrkii rakentamaan keskustelua tärkeiden ja ajankohtaisten teemojen ympärille. Päivien aikana kuullaan alan huippujen puheenvuoroja, tavataan ystäviä ja kollegoita sekä tutustutaan uusiin ihmisiin. Puheenvuorot keskittyvät tämän vuoden teemojen ympärille, jotka ovat tiedolla johtaminen ja skaalautuvuus.

Tiedolla johtaminen

Tietoon pohjautuvan kiinteistöhallinnan ja energiakustannusten hallinnan päätöksenteon hyödyt näkyvät sekä kiinteistöjen ylläpito- että käyttökustannuksissa kuin tilojen käyttäjien tyytyväisyydessäkin. Tiedolla johtaminen säästää aikaa ja mahdollistaa paremman päätöksenteon. Millaisen datan pohjalta teillä tehdään kiinteistösalkun johtamisen päätökset?

Etätyöt ovat lisääntyneet ja digiloikka tulee senkin myötä teknologian kehittymisen ohella olemaan kiinteistö- ja energiatoimialoilla vauhdikkaampi kuin mitä koskaan aiemmin.

Me Enermixillä uskomme, että vauhti digitalisaatiokehityksessä ja uusien toimintatapojen ja liiketoimintamahdollisuuksien synnyttämisessä kasvaa. Aina ei voi eikä kannatakaan juosta kovempaa. Pitää olla aikaa pysähtyä. Kiinteistöautomaatio- ja taloushallintajärjestelmien on aika tuoda data hallitusti, automaattisesti ja läpinäkyvästi päätöksenteon ja analysoinnin tueksi.

Asiakkaamme ovat kokeneet Talotohtori 2.0:n tarjoavan apua datan älykkäämpään hyödyntämiseen liiketoimintansa kasvattamisessa sekä nykyisen liiketoimintansa turvaamisessa. Datan avulla tehtyjen päätösten ja toimenpiteiden lisäksi automaattiset älyohjaukset mm. energianjakelussa ovat loistava esimerkki palvelusta, josta hyötyvät sekä palveluntarjoajat, että loppukäyttäjät.

Scalability

Kiinteistöjen digitalisoinnissa yksi iso haaste on perinteisesti ollut huono skaalautuvuus. Etähallintaratkaisut ja älykkäät lämmityksen ohjaukset on  toteutettu kiinteistökohtaisilla ja paikalliseen automaatioon toteutetuilla ratkaisuilla. Näin toimien yhteen kohteeseen toteutettu ratkaisu ei suoraan ole skaalattavissa muihin kiinteistöihin. Tämä ajattelu on tyypillistä laitevalmistajien näkökulmasta, mutta se sitoo kiinteistön omistajaa tarpeettomasti ja nostaa merkittävästi kustannuksia.

Talotohtori 2.0 edustaa uudenlaista ajattelua, jossa Talotohtori-alustan tasolla ensin yhtenäistetään kiinteistöt samannäköisiksi palveluiden näkökulmasta. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan skaalautumisen. Kun tämä teknologia yhdistetään hallintapaneelin kattaviin itseprovisiointitoimintoihin, voidaan Talotohtoriin liittää satoja kiinteistöjä ja ottaa käyttöön palvelut hyvin lyhyessä ajassa. Ja mikä parasta, tämä ei vaadi syvällistä talotekniikan osaamista. Tapahtumassa näytetään käytännössä miten tämä tapahtuu. Lisäksi asiakkaamme kertovat miten ovat tätä teknologiaa ja toimintamallia menestyksekkäästi toteuttaneet.

Keynote-puhujat

Tapahtuman ensimmäiset puheenvuorot kuullaan keynote-puhujilta, jotka alustavat päivien teemoihin. Ensimmäisen tapahtumapäivän keynote-puhujana on tulevaisuudentutkija Risto Linturi, ja toisen päivän keynote-puhujana on luova johtaja Henri Hyppönen.

Risto Linturi

Risto Linturi

Tulevaisuudentutkija

Henri Hyppönen

Henri Hyppönen

Luova johtaja

Ilmoittaudu MEETiin

Osta liput tästä

Muutokset ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö.
Muutokset tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (et) enermix.fi.

Turvallisesti tapahtumassa

Olemme erityishuomioineet hygienian ja turvallisuuden MEETissä. Tapahtuman turvallisuusjärjestelyissä noudatetaan ajankohtaisia suosituksia. Yleisömäärä pysyy rajoitettuna, ja turvaväleistä pidetään kiinni niin päivällä, kuin iltatilaisuudessakin. Käsihygienian ylläpitoon käsidesit ovat kaikkien ulottuvilla.

Myös ruokailuissa huomioidaan turvavälit ja tämän hetken ravintolasäädösten turva- ja hygieniamääräykset. Jokaiselle osallistujalle varataan useampi kasvomaski seminaaripäivää kohden tarvittaessa. Myös esiintyjien turvallisuus varmistetaan puhdistamalla mikit, koneet ja säätimet.

Kokouspaikan henkilökunta on ohjeistettu huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja yleisestä hygieniasta. Tärkeää on, ettei kukaan vieras tule sairaana tilaisuuteen ja kaikilla on tiedossa hyvä käsihygienia ja yskimiskäytäntö.

Tervehtiminen

MEETissä tavataan paljon tuttuja sekä uusia tuttavuuksia, mutta hygienian vuoksi perinteistä kättelyä ja muuta ihokontaktia tulee välttää. Kannustamme sen sijaan suosimaan kyynerpäätervehdystä.

Yskimishygienia

Jos tulee tarve aivastaa tai yskiä, muista yskiä hihaan tai kaikista mieluiten kertakäyttöiseen nenäliinaan, ei kämmeneen tai varsinkaan ilman suun peittämistä.

Osallistuthan etänä, jos olet flunssainen!

Paikan päälle ostettujen lippujen omistajat voivat osallistua tapahtumaan halutessaan myös etänä. Etäosallistujat voivat muun muassa seurata esityksiä, verkostoitua muiden kanssa ja tutustua näytteilleasettajiin tapahtuman sovelluksen kautta. Sovellusta voi käyttää selaimessa tai mobiilissa.

Terms and Conditions

Privacy Policy

Copy link
Powered by Social Snap