Asiakaskokemuksia

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Talotohtori-palvelusta

 

"Etsimme pitkään sellaista palveluntarjoajaa, jonka avulla mikä tahansa järjestelmä voitaisiin ottaa valvontamme piiriin. Emme löytäneet mitään muuta vastaavaa palvelua kuin Talotohtorin. Suosittelen tätä kaikille, jotka ovat kiinteistöjen kanssa tekemisissä. Järjestelmään voidaan liittää kaikenlainen kiinteistöjen data. Sen avulla kiinteistöjä voidaan myös johtaa oikein."

 

Juhana Kilpeläinen

 

Toimitusjohtaja

 

Taloturva Group

"Olemme hyvin tyytyväisiä Talotohtori-palveluun ja ennen kaikkea yhteistyöhön meidän ihmisten välillä"

Pasi Muurinen

Asiakkuusjohtaja

Tampereen Sähkölaitos

 

"Talotohtori-etävalvontapalvelut sekä sisäilman olosuhdepalvelut ovat olleet meillä käytössä vuodesta 2016 lähtien. Olemme saaneet näiden palveluiden avulla lisättyä etävalvonnan kattavuutta kiinteistökannassamme ja näkyvyyttä todellisiin sisäilmaolosuhteisiin."

Heikki Päätalo

Kiinteistöpäällikkö

Tampereen Seurakuntayhtymä

"Talotohtori-olosuhdepalvelulla olemme saaneet jo vuosia vaivanneet olosuhdeongelmat ratkaistua - ja bonuksena vielä merkittävää energiansäästöä."

Timo Raulamo

Hankejohtaja

Carbon Exit Oy

"Olemme testanneet älykästä lämmityksen ohjausta 11 kerrostalokohteessamme lähes kahden lämmityskauden ajan ja tulokset ovat olleet lupaavia. Näissä kohteissa on jo aiemmin ollut lämmityksen optimointiin tähtääviä palveluita käytössä useamman vuoden ajan ja olemme yllättyneet, että Talotohtori-palveluilla on saatu vielä puristettua lisää säästöä, parhaimmillaan yli 10%. Samanaikaisesti asumismukavuus on säilynyt ennallaan ja muutamissa kohteissa se on jopa parantunut."

Jari Ahonen

Kiinteistöjohtaja

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö

 

 

Asiakkaitamme

Asiakkaisiimme kuuluu energiayhtiöitä, kiinteistöjen omistajia, kiinteistömanagerointiyhtiöitä, laitevalmistajia sekä kuntia ja kaupunkeja.


Kiinnostuitko Talotohtori-palvelusta?

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppaneitamme

Talotohtori-ekosysteemi koostuu laajasta yhteistyö- ja osaamisverkostosta, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita parhaiten. Kumppanimme tarjoavat monipuolisesti asiantuntijapalveluita, ratkaisuja ja tuotteita, joista useimmat ovat saatavilla ja tarkemmin tutustuttavissa verkkokaupassamme. Kehitämme ja kasvatamme kumppaniverkostoa jatkuvasti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat kasvattaa omaa myyntiäsi ja tulla osaksi menestyvää verkostoamme!

Haluatko mukaan Talotohtori ekosysteemiin?

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404