fbpx

Hyödyt laitevalmistajalle / maahantuojalle 

Hyödynnä kattavaa
etähallintaratkaisuamme laitteidesi etävalvontaan ja ennakoivaan huoltoon

  • NTukee laajasti eri automaatiomerkkejä sekä lämpöpumppuja
  • NYhdenmukainen käyttöliittymä kaikille merkeille
  • NVoidaan hallita kiinteistön kaikki talotekniikka
  • NMonipuoliset analysointi- ja hälytysominaisuudet
  • NKaikki Talotohtori-palvelut käytettävissä

Tehosta teknisen tuen toimintaa

Joustavan ja osaavan teknisen tuen tavoitteena on saavuttaa loppuratkaisu asiakkaan ongelman kanssa jo ensimmäisen kohtaamisen aikana.

Tämä voi olla kuitenkin haastavaa, jos tukihenkilöllä ei ole mahdollisuutta päästä laitteeseen etänä kiinni ja nähdä miten laite toimii tai miten ongelma ilmenee.

Talotohtorin etähallintapalvelu tarjoaa tehokkaat työkalut teknisen tuen käyttöön nopeuttamaan ongelman ratkaisua.

Optimoi reklamaatioiden käsittely

Laitevalmistaja tai maahantuoja pystyy Talotohtori-etähallintapalvelun avulla seuraamaan laitteistonsa toimintaa reaaliaikaisesti sekä saamaan näkyviin täydellinen historia.

Tämä mahdollistaa tehokkaan reklamaatioiden käsittelyn, kun datasta voidaan helposti analysoida ja selvittää ongelman juurisyy, joka ei välttämättä johdu laitteen toiminnasta, vaan esimerkiksi käyttäjän toimenpiteistä tai huollon laiminlyönnistä.

Näin asiakkaita pystytään palvelemaan paremmin, reklamaatioiden käsittely tehostuu ja vältytään perusteettomilta takuukorvauksilta.

Varmista takuuajan toimivuus

Yleinen takuuaika talotekniikan laitteissa on tyypillisesti kaksi vuotta. Markkinatilanteesta riippuen laitteilla voi olla valmistajan tai maahantuojan toimesta myönnetty pidempiäkin takuita.

Takuuaikana valmistaja tai maahantuoja vastaa laitteessa ilmenevistä vioista.

Talotohtorin etähallintapalvelu mahdollistaa laitteiston toiminnan seurannan takuuaikana, ja mahdollisten ongelmien ilmetessä pystytään nopeasti tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelma.

Laitteiston valvonta onnistuu hyvin myös puhelimella.

Laajenna liiketoimintaasi palveluihin

Talotohtori-alustan ja -palveluiden avulla voit laajentaa liiketoimintaasi tarjoamalla esimerkiksi etävalvontaratkaisua ja uusia älykkäitä palveluita asiakkaillesi.

Talotohtori-palvelut voidaan SERVER-lisenssimallissa tuotteistaa yrityksenne brändin mukaisiksi.

Saatte myös täydet käyttöoikeudet alustaan, ja voitte siten hallita ja päättää miten ja mitkä palvelut näkyvät millekin asiakkaalle tai asiakassegmentille.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Copy link
Powered by Social Snap