Talotohtori MEET 18.5.2022

Talotohtori MEET 2022 järjestetään 18.5.2022 Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella. Päivän teemoja ovat skaalautuvuus ja tiedolla johtaminen.

Tapahtuma tuo yhteen eri alojen asiantuntijat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet sekä pyrkii rakentamaan keskustelua tärkeiden ja ajankohtaisten teemojen ympärille. Tapahtumapäivän aikana kuullaan alan huippujen puheenvuoroja, tavataan ystäviä ja kollegoita sekä tutustutaan uusiin ihmisiin.

Tapahtuman keynote-puhujana kuullaan Henri Hyppönen. Tutustu myös koko päivän ohjelmaan. 

Lisätietoa tapahtumasta:

Mikael Wänskä

+358 40 350 0445

mikael@helenariihitupa.com

MEETissä on käytössä Whova-sovellus, jonka saat ladattua App Storesta ja Play Kaupasta. Whovassa voit tutusta päivän ohjelmaan ja puhujiin, antaa palautetta esityksistä sekä esittää kysymyksiä esityskohtaisesti. Voit jakaa sovelluksessa myös tapahtumassa ottamiasi kuvia, muista myös somessa #talotohtorimeet2022.

 

Whovan kautta voit myös olla yhteydessä muiden osallistujien kanssa sekä sopia kahden keskisiä tapaamisia. Navigoi alavalikosta osallistujiin, josta näet osallistujalistan. Klikkaamalla osallistujaa, voit lähettää viestejä, vaihtaa yhteystietoja tai sopia tapaamisen.

 

Jokaisen esityksen aikana voit esittää kysymyksiä sekä antaa palautetta. Tämä onnistuu alavalikon kohdasta agenda.

Tiedolla johtaminen

Tietoon pohjautuvan kiinteistöhallinnan ja energiakustannusten hallinnan päätöksenteon hyödyt näkyvät sekä kiinteistöjen ylläpito- että käyttökustannuksissa kuin tilojen käyttäjien tyytyväisyydessäkin. Tiedolla johtaminen säästää aikaa ja mahdollistaa paremman päätöksenteon. Millaisen datan pohjalta teillä tehdään kiinteistösalkun johtamisen päätökset?

Etätyöt ovat lisääntyneet ja digiloikka tulee senkin myötä teknologian kehittymisen ohella olemaan kiinteistö- ja energiatoimialoilla vauhdikkaampi kuin mitä koskaan aiemmin.

Me Enermixillä uskomme, että vauhti digitalisaatiokehityksessä ja uusien toimintatapojen ja liiketoimintamahdollisuuksien synnyttämisessä kasvaa. Aina ei voi eikä kannatakaan juosta kovempaa. Pitää olla aikaa pysähtyä. Kiinteistöautomaatio- ja taloushallintajärjestelmien on aika tuoda data hallitusti, automaattisesti ja läpinäkyvästi päätöksenteon ja analysoinnin tueksi.

Asiakkaamme ovat kokeneet Talotohtori 2.0:n tarjoavan apua datan älykkäämpään hyödyntämiseen liiketoimintansa kasvattamisessa sekä nykyisen liiketoimintansa turvaamisessa. Ihmisten datan avulla tekemien päätösten ja toimenpiteiden lisäksi automaattiset älyohjaukset mm. energianjakelussa on loistava esimerkki palvelusta, josta hyötyvät sekä palveluntarjoajat, että loppukäyttäjät.

Skaalautuvuus

Kiinteistöjen digitalisoinnissa yksi iso haaste on perinteisesti ollut huono skaalautuvuus. Etähallintaratkaisut ja älykkäät lämmityksen ohjaukset on  toteutettu kiinteistökohtaisilla ja paikalliseen automaatioon toteutetuilla ratkaisuilla. Näin toimien yhteen kohteeseen toteutettu ratkaisu ei suoraan ole skaalattavissa muihin kiinteistöihin. Tämä ajattelu on tyypillistä laitevalmistajien näkökulmasta, mutta se sitoo kiinteistön omistajaa tarpeettomasti ja nostaa merkittävästi kustannuksia.

Talotohtori 2.0 edustaa uudenlaista ajattelua, jossa Talotohtori alustan tasolla ensin yhtenäistetään kiinteistöt samannäköisiksi palveluiden näkökulmasta. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan skaalautumisen. Kun tämä teknologia yhdistetään hallintapaneelin kattaviin itseprovisiointitoimintoihin, voidaan Talotohtoriin liittää satoja kiinteistöjä ja ottaa käyttöön palvelut hyvin lyhyessä ajassa. Ja mikä parasta, tämä ei vaadi syvällistä talotekniikan osaamista. Tapahtumassa näytetään käytännössä miten tämä tapahtuu. Lisäksi asiakkaamme kertovat miten ovat tätä teknologiaa ja toimintamallia menestyksekkäästi toteuttaneet.

MEETissä mukana

MEET somessa

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Copy link
Powered by Social Snap