Rajaa tuotteita

Leaklook vesivuotovahti

LeakLook soveltuu käytettäväksi isommissa kiinteistöissä, kuten asunto-osakeyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä ja liikekiinteistöissä.
Laite lukee kiinteistön päävesimittaria koneälyä hyödyntämällä ja tekee tarvittaessa hälytykset vesivuodoista tai muista vedenkäytön häiriöistä.

Tutustu tuotteeseen

Main-IOT vesivuotovahti

Main-IoT vesivuotovahti ennaltaehkäisee kiinteistöjen kosteusvaurioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia. Laite on huoltovapaa, sen asentaminen vie vain muutaman minuutin ja se on markkinoiden edullisin etävalvontaratkaisu kosteusvaurioiden havaitsemiseen. 

Tutustu tuotteeseen

Sensoan TH-1

Sensoan TH-1 on adaptiivisen langattoman verkon (mesh) lämpötila- ja ilmankosteusmittari. Tarkan mittaamisen lisäksi TH-1 toimii verkon solmuna, joka mukautuu käyttöympäristöön. Se valitsee tiedonsiirtoon parhaan kanavan, jotta energiankulutus olisi mahdollisimman pieni. Koko verkko on tahdissa ja jokaiseen solmuun on vain muutaman sekunnin vasteaika. Yhteys on täysin kaksisuuntainen.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits

Connected AirWits on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteus -mittari sisätilakäyttöön. AirWits mittaa ja lähettää lämpötila- sekä ilmankosteuslukemat ympäri vuorokauden 30 minuutin välein. Laitteen toiminta-aika sisäänrakennetulla paristopakkauksella on viisi vuotta.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits CO2

Connected AirWits CO2 on laadukkailla antureilla varustettu yhdistelmämittari, joka mittaa sisäilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten. Laitteen lähetysväliä voidaan säätää etänä.

Tutustu tuotteeseen

Connected PressGuard

Connected PressGuard on erilaisten paine-erojen mittaamiseen tarkoitettu mittalaite. PressGuardin paine-eroanturi mittaa erittäin tarkasti kahden mittapisteen välistä paine-eroa, esimerkiksi rakennuksen sisäilman ja ulkoilman välillä. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits PM

Connected AirWits PM on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu pienhiukkas-, lämpötila- ja ilmankosteus -mittari sisätilakäyttöön. AirWits PM mittaa ja lähettää pienhiukkas-, lämpötila- ja ilmankosteus lukemat ympäri vuorokauden haluamallasi aikavälillä.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits TVOC

Connected AirWits TVOC on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, lämpötila- ja ilmankosteus -mittari sisätilakäyttöön. AirWits TVOC mittaa ja lähettää haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, lämpötila- ja ilmankosteus lukemat ympäri vuorokauden 30 minuutin aikavälillä. Laitteen toiminta-aika sisäänrakennetulla paristopakkauksella on viisi vuotta.

Tutustu tuotteeseen

Connected Detectify

Connected Detectify on sisätila- ja toimistokäyttöön tarkoitettu liiketunnistin, jonka infrapuna-teknologiaan perustuva sensori tunnistaa liikkeen aina 5 metrin etäisyyteen asti.
Laite on saatavilla kahtena versiona: 30 asteen kapeammalla mittausalueella ja yli 90 asteen laajemmalla mittausalueella. Laite soveltuu erinomaisesti mm. työpisteiden, toimistotilojen ja varastojen käyttöasteiden, tai vaikkapa varaustilanteen seurantaan.

Tutustu tuotteeseen

Connected TempGuard

Connected TempGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpömittari vaativiin ympäristöihin.
Laite on varustettu kahdella ulkoisella ja yhdellä sisäisellä lämpötilaanturilla. Ulkoiset anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. kylmälaitteiden sisään, rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin tai vaikkapa betonivaluun. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä.

Tutustu tuotteeseen

Connected MultiGuard

Connected MultiGuard on monikäyttöinen internettiin liitetty yleismittari neljällä vaihtoehtoisella anturitulolla.
Laite mittaa ja lähettää mittaustulokset verkkoon 30 minuutin välein, lähetysväliä voidaan säätää etänä. MultiGuard käyttää maailmanlaajuista Sigfox IoT-verkkoa tiedonsiirtoon. Verkkoteknologia mahdollistaa laitteen erittäin pitkän paristonkeston sekä alhaiset tiedonsiirtokustannukset.

Tutustu tuotteeseen

Connected TwinGuard

Connected TwinGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfoxverkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella lämpötila- ja ilmankosteusanturilla.

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS Sound

ERS Sound on LoRaWAN -yhteydellä toimiva sisäolosuhteita mittaava sensori, joka mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta, valon määrää ja liikettä (PIR) sekä äänen huippu- ja keskiarvotasoja.

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS CO2

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS Lite

Tutustu tuotteeseen

Decentlab LoRaWAN Indoor Ambiance Monitor

Decentlab LoRaWAN Indoor Ambiance on sensori sisäilman olosuhteiden ja tilojen käyttöasteen mittaamiseen. Sensori mittaa CO2 ja VOC tasoja, lämpötilaa, ilmankosteutta, paine-eroja, läsnäoloa ja liikettä sekä valon määrää.

Tutustu tuotteeseen

Decentlab CO2/TVOC Sensori

Decentlab Indoor Ambiance on markkinoiden monipuolisin sisäilman laatua ja olosuhteita mittaava langaton sensoriyksikkö. Sensoriyksikkö mittaa 7 eri suuretta samanaikaisesti, tarkasti ja on täysin huoltovapaa sensoriyksikkö. Paristot (2kpl AA) mahdollistavat jopa 5 – 10 vuotta samoilla paristoilla.

Tutustu tuotteeseen

IOTSU CO2 & VOC

IOTSU CO2 & VOC on kompakti ja langaton sensori, joka on kehitetty seuraamaan sisäilman olosuhteiden muutoksia. Sensori mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta sekä CO2 ja VOC tasoja.

Tutustu tuotteeseen

IOTSU CO2

IOTSU CO2 on kompakti ja langaton sensori, joka on kehitetty seuraamaan sisäilman olosuhteiden muutoksia. Sensori mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta sekä CO2 tasoja.

Tutustu tuotteeseen

IOTSU VOC

IOTSU VOC on kompakti ja langaton sensori, joka on kehitetty seuraamaan sisäilman olosuhteiden muutoksia. Sensori mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta sekä VOC tasoja.

Tutustu tuotteeseen

Elsys ELT-2 PT-1000 sensoreille

ELT 2 on LoRaWAN laite, joka mittaa ja muuntaa analogisia ja digitaalisia signaaleja. Se on yhtensopiva sähkömittareiden, virtausmittareiden, analogisten sensoreiden, kosteussensoreiden, lämpötilasensoreiden ja vuotosensoreiden kanssa. 

Tutustu tuotteeseen

Tektelic LoRaWAN Meeting Room E-Ink Tablet

LoRaWAN Meeting Room E-Ink Tablet on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu huoneen käyttöasteen seuraamiseen ja hallintaan, tilavarausten luomiseen ja käyttötietojen analysointiin.

Tutustu tuotteeseen

Tektelic LoRaWAN Smart Room Sensor

LoRaWAN Smart Room Sensor on monikäyttöinen sisäolosuhdesensori. Sensorin avulla voidaan mitata monipuolisesti erilaisia olosuhteita, kuten lämpötilaa, ilmankosteutta tai valoisuutta sekä tunnistaa liikettä, iskuja, vuotoja sekä auki olevia ovia ja ikkunoita.

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN sisäolosuhdesensori

LoRaWAN sisäolosuhdesensori mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta ja paine-eroa.

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN sisäolosuhdesensori VOC ja LUX

LoRaWAN sisäolosuhdesensori VOC ja LUX mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta, paine-eroa, valon määrää ja sisäilmanlaatua (IAQ tai bVOC). 

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN sisäolosuhdesensori VOC, LUX ja CO2

LoRaWAN sisäolosuhdesensori VOC, LUX ja CO2 mittaa lämpötilaa, ilmankosteutta, paine-eroa, valon määrää, ilmanlaatua (IAQ tai bVOC) ja CO2 tasoja. 

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN Delta-P

Delta-P on LoRaWAN verkossa toimiva paine-eroa mittaava laite, jolla pystyy seuraamaan esimerkiksi ilmanvaihtolaitteiden, ilmankäsittely-yksikön tai rakennuksen sisäilmaolosuhteiden toimintaa. 

Tutustu tuotteeseen

LoRaWan Press-Diff

Press-Diff laite on LoRaWAN verkossa toimiva erittäin herkkä, nopeatoiminen ja toimintavarma paine-eron mittalaite. Laite soveltuu rakennusten eri tilojen välisen paine-eron mittaukseen ja valvontaan.

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN lämpötila ja kosteussensori

LoRaWAN lämpötila- ja kosteussensori on edullinen sensori mittaamaan lämpötilaa ja ilmankosteutta. 

Tutustu tuotteeseen

Matolog lämpötila ja kosteussensori

MATOlog Home on lämpötilan ja kosteuden etävalvontaan suunniteltu ratkaisu. Se soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihin ja yleisimmat käyttökohteet ovat mm. mökit, vapaa-ajanasunnot, veneet, asuntovaunut ja -autot sekä piharakennukset, maakellarit.

Tutustu tuotteeseen

Decentlab LoRaWAN Ambient Air Monitor

Decentlab LoRaWAN Ambient Air Monitor on sensori sisä- ja ulkoilman olosuhteiden mittaamiseen. Sensori mittaa CO2-tasoja, lämpötilaa, ilmankosteutta ja paine-eroja.

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN henkilömäärän laskenta

PCR2 on sensori, joka on tarkoitettu sisätiloissa käytettäväksi henkilömäärän laskentaan LoRaWAN-yhteyden avulla. Sensori tunnistaa liikkeen suunnan ja osaa siten laskea esimerkiksi neuvotteluhuoneen oviaukossa sisään ja ulos kulkevien ihmisten määrä. Talotohtori palvelu näyttää neuvottelutilassa olevien henkilöiden määrän sekä kertoo käyttöasteen tiljoenkäyttöaikana, esim. klo 8:00-16:00.

Tutustu tuotteeseen

Lobaro etäluentalaite

Langaton ja paristokäyttöinen Lobaro M-Bus (wireless M-Bus) etäluentalaite on kustannus- ja energiatehokas laite, joka vastaanottaa, varastoi ja välittää erilaisten langatonta MBus liikennettä välittävien mittarien dataa LoraWAN verkon kautta.

 

 

Tutustu tuotteeseen

Qalcosonic E3 energiamittari

Qalcosonic E3 on paristokäyttöinen (2 kpl AA), monipuolinen etäluettava energiamittari, joka sopii kaukolämmön sekä jäähdytysenergian mittaamiseen. Mittarissa on tarkan ultraäänimittauksen lisäksi irrotettava erillinen näyttöyksikkö ja pulssilähtö vakiona. Mittarissa on valmius myös ulkopuoliseen sähkönsyöttöön sekä edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN100, kierre ja laippakiinnitys.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma W1/IP68

W1 on täysin uusi komposiittirakenteinen, vesitiivis (IP68) paristokäyttöinen (2kpl AA) erittäin monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on erittäin tarkan ultraäänimittauksen (R250/400) ja etäluennan lisäksi edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN20.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma F1/IP68

F1/IP68 on vesitiivis ja paristokäyttöinen (2kpl AA) monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on tarkan ultraäänimittauksen (R250) ja etäluennan lisäksi edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 - DN100.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma F1/IP65

F1/IP65 on paristokäyttöinen (2 kpl AA), monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on tarkan ultraäänimittauksen (R250) lisäksi irrotettava erillinen näyttöyksikkö, pulssilähtö vakiona, valmius ulkopuoliseen sähkönsyöttöön sekä edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN100.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404