Rajaa tuotteita

Leaklook vesivuotovahti

LeakLook soveltuu käytettäväksi isommissa kiinteistöissä, kuten asunto-osakeyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä ja liikekiinteistöissä.
Laite lukee kiinteistön päävesimittaria koneälyä hyödyntämällä ja tekee tarvittaessa hälytykset vesivuodoista tai muista vedenkäytön häiriöistä.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits

Connected AirWits on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteus -mittari sisätilakäyttöön. AirWits mittaa ja lähettää lämpötila- sekä ilmankosteuslukemat ympäri vuorokauden 30 minuutin välein. Laitteen toiminta-aika sisäänrakennetulla paristopakkauksella on viisi vuotta.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits CO2

Connected AirWits CO2 on laadukkailla antureilla varustettu yhdistelmämittari, joka mittaa sisäilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten. Laitteen lähetysväliä voidaan säätää etänä.

Tutustu tuotteeseen

Connected Detectify

Connected Detectify on sisätila- ja toimistokäyttöön tarkoitettu liiketunnistin, jonka infrapuna-teknologiaan perustuva sensori tunnistaa liikkeen aina 5 metrin etäisyyteen asti.
Laite on saatavilla kahtena versiona: 30 asteen kapeammalla mittausalueella ja yli 90 asteen laajemmalla mittausalueella. Laite soveltuu erinomaisesti mm. työpisteiden, toimistotilojen ja varastojen käyttöasteiden, tai vaikkapa varaustilanteen seurantaan.

Tutustu tuotteeseen

Connected TempGuard

Connected TempGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpömittari vaativiin ympäristöihin.
Laite on varustettu kahdella ulkoisella ja yhdellä sisäisellä lämpötilaanturilla. Ulkoiset anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. kylmälaitteiden sisään, rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin tai vaikkapa betonivaluun. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä.

Tutustu tuotteeseen

Connected MultiGuard

Connected MultiGuard on monikäyttöinen internettiin liitetty yleismittari neljällä vaihtoehtoisella anturitulolla.
Laite mittaa ja lähettää mittaustulokset verkkoon 30 minuutin välein, lähetysväliä voidaan säätää etänä. MultiGuard käyttää maailmanlaajuista Sigfox IoT-verkkoa tiedonsiirtoon. Verkkoteknologia mahdollistaa laitteen erittäin pitkän paristonkeston sekä alhaiset tiedonsiirtokustannukset.

Tutustu tuotteeseen

Connected PressGuard

Connected PressGuard erilaisten paine-erojen mittaamiseen tarkoitettu mittalaite. PressGuardin paine-eroanturi mittaa erittäin tarkasti kahden mittapisteen välistä paine-eroa, esimerkiksi rakennuksen sisäilman ja ulkoilman välillä. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten.

Tutustu tuotteeseen

Connected TwinGuard

Connected TwinGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfoxverkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella lämpötila- ja ilmankosteusanturilla.

Anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä. TwinGuard on erittäin helppo asentaa, eikä se vaadi verkkovirtaa tai erillistä internet-yhteyttä.

Tutustu tuotteeseen

Energiamittari E3

E3 on paristokäyttöinen (2 kpl AA), monipuolinen etäluettava energiamittari, joka sopii kaukolämmön sekä jäähdytysenergian mittaamiseen. Mittarissa on tarkan ultraäänimittauksen lisäksi irrotettava erillinen näyttöyksikkö ja pulssilähtö vakiona. Mittarissa on valmius myös ulkopuoliseen sähkönsyöttöön sekä edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN100, kierre ja laippakiinnitys.

Tutustu tuotteeseen

Matolog lämpötila ja kosteussensori

MATOlog Home on lämpötilan ja kosteuden etävalvontaan suunniteltu ratkaisu. Se soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihin ja yleisimmat käyttökohteet ovat mm. mökit, vapaa-ajanasunnot, veneet, asuntovaunut ja -autot sekä piharakennukset, maakellarit.

Tutustu tuotteeseen

LoRaWAN henkilömäärän laskenta

PCR2 on sensori, joka on tarkoitettu sisätiloissa käytettäväksi henkilömäärän laskentaan LoRaWAN-yhteyden avulla. Sensori tunnistaa liikkeen suunnan ja osaa siten laskea esimerkiksi neuvotteluhuoneen oviaukossa sisään ja ulos kulkevien ihmisten määrä. Talotohtori palvelu näyttää neuvottelutilassa olevien henkilöiden määrän sekä kertoo käyttöasteen tiljoenkäyttöaikana, esim. klo 8:00-16:00.

Tutustu tuotteeseen

Decentlab CO2/VOC Sensori

Decentlab Indoor Ambiance on markkinoiden monipuolisin sisäilman laatua ja olosuhteita mittaava langaton sensoriyksikkö. Sensoriyksikkö mittaa 7 eri suuretta samanaikaisesti, tarkasti ja on täysin huoltovapaa sensoriyksikkö. Paristot (2kpl AA) mahdollistavat jopa 5 – 10 vuotta samoilla paristoilla.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma W1/IP68

W1 on täysin uusi komposiittirakenteinen, vesitiivis (IP68) paristokäyttöinen (2kpl AA) erittäin monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on erittäin tarkan ultraäänimittauksen (R250/400) ja etäluennan lisäksi edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN20.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma F1/IP68

F1/IP68 on vesitiivis ja paristokäyttöinen (2kpl AA) monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on tarkan ultraäänimittauksen (R250) ja etäluennan lisäksi edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 - DN100.

Tutustu tuotteeseen

Vesimittari Axioma F1/IP65

F1/IP65 on paristokäyttöinen (2 kpl AA), monipuolinen etäluettava vesimittari, jossa on tarkan ultraäänimittauksen (R250) lisäksi irrotettava erillinen näyttöyksikkö, pulssilähtö vakiona, valmius ulkopuoliseen sähkönsyöttöön sekä edistyneet hälytystoiminnot. Paristojen kesto jopa 16v.
Koot DN15 – DN100.

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS Lite

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS

Tutustu tuotteeseen

Elsys ERS CO2

Tutustu tuotteeseen

Sensoan sensori

Sensoan TH-1 on adaptiivisen langattoman verkon (mesh) lämpötila- ja ilmankosteusmittari. Tarkan mittaamisen lisäksi TH-1 toimii verkon solmuna, joka mukautuu käyttöympäristöön. Se valitsee tiedonsiirtoon parhaan kanavan, jotta energiankulutus olisi mahdollisimman pieni. Koko verkko on tahdissa ja jokaiseen solmuun on vain muutaman sekunnin vasteaika. Yhteys on täysin kaksisuuntainen. Verkko on helposti laajennettavissa tarpeen mukaan vaikka satoihin mittasolmuihin. Lämpötilan- ja suhteellisen kosteuden mittaustaajuus on säädettävissä minuuteista yhteen vuorokauteen. TH-1:n AA-paristot kestävät vähintään 5 vuotta riippuen mittaustaajuudesta ja käyttöympäristöstä.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404