Sensoan TH-1 on adaptiivisen langattoman verkon (mesh) lämpötila- ja ilmankosteusmittari. Tarkan mittaamisen lisäksi TH-1 toimii verkon solmuna, joka mukautuu käyttöympäristöön. Se valitsee tiedonsiirtoon parhaan kanavan, jotta energiankulutus olisi mahdollisimman pieni. Koko verkko on tahdissa ja jokaiseen solmuun on vain muutaman sekunnin vasteaika. Yhteys on täysin kaksisuuntainen. Verkko on helposti laajennettavissa tarpeen mukaan vaikka satoihin mittasolmuihin. Lämpötilan- ja suhteellisen kosteuden mittaustaajuus on säädettävissä minuuteista yhteen vuorokauteen. TH-1:n AA-paristot kestävät vähintään 5 vuotta riippuen mittaustaajuudesta ja käyttöympäristöstä.

MESH sensoriverkosta data välitetään Talotohtori palveluun Sensoan Gatewayn välityksellä. Näitä tarvitaan vähintään yksi per rakennus.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
SN-0001-001 Sensoan TH-1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
SN-0002-001 Sensoan Gateway
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen
 
Kotelo ABS-muovia, sisätiloihin IP 20. Helposti irrotettava etukansi, ei ruuveja.
Kiinnitys seinään asennusteipillä tai ruuveilla
Koko 71 mm x 71 mm x 27 mm
Paino 50 g (ilman paristoja)
Paristot: 2 x AA, 1.5V, LR6 (teollisuuslaatuinen alkaliparisto sisältyy myyntipakettiin). Alkaliparistot ovat edullisia ja helposti saatavilla
Toimintaympäristö: normaaliolosuhteet: +10 °C... +35°C; 20...75%, RH%
  ääriolosuhteet: 18°C ... +55 °C (litium-paristolla --> +60°C); 0...95%
Lämpötilamittaustarkkuus: normaali: ±0.3°C; ääri: ±0.4°C
Kosteusmittaustarkkuus: normaali: ±2 %; ääri: ±3 %
Paristonmittaus: ±0.1V
Indikaattori: vihreä ja punainen LED
Toimintataajuus: 2.4 GHz
Takuu: 1 vuosi

 

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404