ERS lite on LoRaWAN ™ -huoneanturi, joka mittaa sisäympäristöä. ERS lite on suunniteltu asennettavaksi seinään. ERS:n sisällä on kaksi anturia: lämpötila-anturi ja kosteusanturi. ERS-lite toimii yhdellä 3,6 V: n AA-litiumparistolla. Käyttöiän arvioidaan olevan jopa 10 vuotta, mutta se riippuu näytteenottovälistä, lähetysvälistä, datanopeudesta ja ympäristötekijöistä.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
DG-0006-001 Elsys ERS Lite
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

ERS lite on LoRaWAN ™ -huoneanturi, joka mittaa sisäympäristöä. ERS lite on suunniteltu asennettavaksi seinään. ERS:n sisällä on kaksi anturia: lämpötila-anturi ja kosteusanturi. ERS-lite toimii yhdellä 3,6 V: n AA-litiumparistolla. Akun käyttöiän arvioidaan olevan jopa 10 vuotta, mutta se riippuu näytteenottovälistä, lähetysvälistä, datanopeudesta ja ympäristötekijöistä. Kaikissa Elsys-antureissa on NFC (Near Field Communication), jonka avulla voit helposti konfiguroida Android-puhelimen. Sovelluksemme ”Sensor Settings” avulla voit muuttaa näytteenottotaajuutta, datanopeutta, salausavaimia, laukaisimia, aktivointia ja paljon muuta.

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404