LoRaWAN henkilömäärän laskenta

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

PCR2 on sensori, joka on tarkoitettu sisätiloissa käytettäväksi henkilömäärän laskentaan LoRaWAN-yhteyden avulla. Sensori tunnistaa liikkeen suunnan ja osaa siten laskea esimerkiksi neuvotteluhuoneen oviaukossa sisään ja ulos kulkevien ihmisten määrä. Talotohtori palvelu näyttää neuvottelutilassa olevien henkilöiden määrän sekä kertoo käyttöasteen tiljoenkäyttöaikana, esim. klo 8:00-16:00. Alempana videoesittely sensorin toiminnasta.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
TH-0001-001 LoRaWAN henkilömäärän laskenta
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404