Leaklook vesivuotovahti

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Yleistä

LeakLook soveltuu käytettäväksi isommissa kiinteistöissä, kuten asunto-osakeyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä ja liikekiinteistöissä.
Laite lukee kiinteistön päävesimittaria koneälyä hyödyntämällä ja vesivuodon sattuessa tai muissa vedenkäytön häiriötilanteissa saadaan hälytys Talotohtori kulutusseurantapalveluun ja sen kautta jatkohälytykset halutuille tahoille. 

Laitteisto

Laite soveltuu tavallisen mekaanisen, numeroilla ja pyörivillä viisareilla varustetun vesimittarin luentaan ilman mittarinvaihtoa tai putkistomuutoksia. Luentalaitteisto sisältää luentalaitteen, keskusyksikön ja nettiyhteyden. Laitteet toimivat langattomasti, mutta tarvitsevat 230V jännitteen pistorasiasta.

Asennus

Helppo asennus ilman työkaluja.

Palvelumaksu

Palvelumaksuun sisältyy Talotohtori kulutusseurantapalvelu, tekninen tuki arkisin klo 8-16, tietoliikennemaksut, koneälyyn perustuva oppiva minuuttitason vuotojen valvonta/hälytyspalvelu, tuntitason lukemien sekä hälytysten automaattinen siirto muihin järjestelmään API/Rest rajapinnan kautta.

Hälytykset voidaan ohjata myös haluttuihin sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin. Käyttäjien luonti, käyttäjien oikeudet ja hälytysohjaukset on tilaajan määriteltävissä ja ylläpidettävissä Talotohtori käyttöliittymästä. Lisäksi laitteen hälytysherkkyyttä voidaan säätää laitekohtaisesti Talotohtori palvelusta.

Palvelumaksuun ei sisälly kulutuksiin tai hälytyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Jos tarvitset asiantuntijapalveluita, ota myyntimme yhteyttä.

Leasingmaksu

Palvelun voi hankkia myös pelkällä kuukausimaksulla leasing-sopimuksella. Tällöin kuukausimaksuun sisältyy sekä laitteisto että palvelu.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
LL-0001-001 Kertamaksu: Leaklook vesimittarin luentalaitteisto
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
LL-0001-101 Palvelumaksu: Leaklook vesimittariluennan palvelumaksu
kk
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
LL-0001-003 Leaklook vesimittariluennan leasingmaksu
kk
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Kulutusseurantapalvelut

Kulutusseurantapalvelumme sisältää kattavat palvelut ja työkalut kiinteistöjen tehokkaaseen energiakäytön johtamiseen sekä optimointiin.

Tutustu tuotteeseen

Asiantuntijapalvelu: kulutusseuranta

Onko kiinteistönne energiakulutukset aktiivisessa seurannassa, tiedetäänkö ominaiskulutukset, reagoidaanko kulutusmuutoksiin?

Tarjoamme kulutusten aikajaksollisen tarkastamisen, vertailun ja poikkeamien havannoinnin, sekä näistä raportoinnin jatkotoimenpiteineen vastaaville sovituille tahoille.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404