Connected Detectify

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Connected Detectify on sisätila- ja toimistokäyttöön tarkoitettu liiketunnistin, jonka infrapuna-teknologiaan perustuva sensori tunnistaa liikkeen aina 5 metrin etäisyyteen asti. Laite on saatavilla kahtena versiona: 30 asteen kapeammalla mittausalueella ja yli 90 asteen laajemmalla mittausalueella. Laite soveltuu erinomaisesti mm. työpisteiden, toimistotilojen ja varastojen käyttöasteiden, tai vaikkapa varaustilanteen seurantaan.

Connected Detectify on varustettu erittäin pitkän paristonkeston takaavalla paristopaketilla, pitkän kantaman Sigfox-verkkoyhteydellä ja toimintavarmalla infrapuna-sensorilla. Esineiden internetin tiedonsiirtoon tarkoitetun Sigfox IoT-verkon tiedonsiirtokustannukset ovat matalat ja yhdessä pitkän paristoautonomian kanssa laitteen elinkaarikustannus on erittäin edullinen.

Tuotekoodi Nimi Pakkauskoko Lisää tarjouspyyntöön
CF-0003-001 Connected Detectify 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Liittyvät tuotteet

Tuotekoodi Nimi Pakkauskoko Lisää tarjouspyyntöön
CF-0001-001 Connected Airwits 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
CF-0002-001 Connected Airwits CO2 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
CF0006-0001 Connected PressGuard 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
CF-0004-001 Connected TempGuard 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
CF-0007-001 Connected TwinGuard 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
CF-0005-001 Connected MultiGuard 1
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
EF-0005-001 Decentlab CO2/VOC Sensori
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Connected Airwits

Connected AirWits on täysin itsenäinen, erittäin pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteus -mittari sisätilakäyttöön. AirWits mittaa ja lähettää lämpötila- sekä ilmankosteuslukemat ympäri vuorokauden 30 minuutin välein. Laitteen toiminta-aika sisäänrakennetulla paristopakkauksella on viisi vuotta.

Tutustu tuotteeseen

Connected Airwits CO2

Connected AirWits CO2 on laadukkailla antureilla varustettu yhdistelmämittari, joka mittaa sisäilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten. Laitteen lähetysväliä voidaan säätää etänä.

Tutustu tuotteeseen

Connected PressGuard

Connected PressGuard erilaisten paine-erojen mittaamiseen tarkoitettu mittalaite. PressGuardin paine-eroanturi mittaa erittäin tarkasti kahden mittapisteen välistä paine-eroa, esimerkiksi rakennuksen sisäilman ja ulkoilman välillä. Laite mittaa arvot 30 minuutin välein ja lähettää ne Sigfox-verkon kautta internettiin mittaustulosten esitystä ja esimerkiksi hälytyksiä varten.

Tutustu tuotteeseen

Connected TempGuard

Connected TempGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfox-verkkoyhteydellä varustettu lämpömittari vaativiin ympäristöihin.
Laite on varustettu kahdella ulkoisella ja yhdellä sisäisellä lämpötilaanturilla. Ulkoiset anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. kylmälaitteiden sisään, rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin tai vaikkapa betonivaluun. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä.

Tutustu tuotteeseen

Connected TwinGuard

Connected TwinGuard on pitkällä toiminta-ajalla ja Sigfoxverkkoyhteydellä varustettu lämpötila- ja ilmankosteusmittari vaativiin ympäristöihin. Laite on varustettu kahdella ulkoisella lämpötila- ja ilmankosteusanturilla.

Anturit ovat kaapeleiden päässä ja ne voidaan sijoittaa vapaasti esim. rakennusmateriaalien sisään/ilmatiloihin. Mittapäät ovat erikseen hankittavissa ja keskusyksikkö uudelleen käytettävä. TwinGuard on erittäin helppo asentaa, eikä se vaadi verkkovirtaa tai erillistä internet-yhteyttä.

Tutustu tuotteeseen

Connected MultiGuard

Connected MultiGuard on monikäyttöinen internettiin liitetty yleismittari neljällä vaihtoehtoisella anturitulolla.
Laite mittaa ja lähettää mittaustulokset verkkoon 30 minuutin välein, lähetysväliä voidaan säätää etänä. MultiGuard käyttää maailmanlaajuista Sigfox IoT-verkkoa tiedonsiirtoon. Verkkoteknologia mahdollistaa laitteen erittäin pitkän paristonkeston sekä alhaiset tiedonsiirtokustannukset.

Tutustu tuotteeseen

Decentlab CO2/VOC Sensori

Decentlab Indoor Ambiance on markkinoiden monipuolisin sisäilman laatua ja olosuhteita mittaava langaton sensoriyksikkö. Sensoriyksikkö mittaa 7 eri suuretta samanaikaisesti, tarkasti ja on täysin huoltovapaa sensoriyksikkö. Paristot (2kpl AA) mahdollistavat jopa 5 – 10 vuotta samoilla paristoilla.

Tutustu tuotteeseen
 • Muovikotelo, sisäkäyttöön
 • Koko: 94mm halkaisija, 40mm korkeus
 • Paino: 110 g
 • Asennus: Asennuslevy ruuvikiinnityksellä tai teippi
 • Anturit: Panasonic EKMB1301111K
 • Mittausetäisyys: 0-5m
 • Keilan leveys: Yli 90 astetta / 30 astetta
 • Paristopakkaus: 2 x AA 3,6V
 • Paristonkesto: 8 vuotta (työpöytäkäytössä)
 • Lähetysväli: 15min/2h (liikettä / ei liikettä)
 • Toimintalämpötila: +5...+50 C
 • Toiminta-alue: Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka (osin)
 • Hyväksynnät: CE, Sigfox
 • Takuu: 1 vuosi
 • Tuotekoodi: CS-PIR-1

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404