ERS CO2 on LoRaWAN ™ -huoneanturi, joka mittaa sisäympäristöä. ERS CO2 on suljettu huoneanturilaatikkoon ja on suunniteltu asennettavaksi seinään. ERS CO2: n sisällä on viisi anturia: lämpötila-anturi, kosteusanturi, valoanturi, CO2-anturi ja liiketunnistin (PIR). ERS CO2 toimii kahdella 3,6 V: n AA-litiumparistolla.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
DG-0002-001 Elsys ERS CO2
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404