Sisäilman olosuhdepalvelu

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Rakennuksen elinkaaren kannalta tärkeitä mitattavia suureita ovat lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja paine-ero vaipan yli. Ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden kannalta em. lisäksi tulisi mitata myös ilman hiilidioksidipitoisuutta (CO2), haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) sekä pienhiukkasten (PM10 ja PM2,5) määrää.

Tilojen käyttäjille voidaan myös antaa mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin sekä kerätä heiltä palautetta. 

Hintaan sisältyy palvelun avaus ja kohteen perustaminen. Tilojen mallinnus ja sensorit tilattava erikseen.

Kertamaksun lisäksi palvelun käytöstä veloitetaan kuukausittainen palvelumaksu, jonka suuruus määräytyy kohteen suuruuden, kohteiden ja sensorien määrän mukaan.

Tutustu tarkemmin palvelun sisältöön täältä.

Tuotekoodi Nimi Pakkauskoko Lisää tarjouspyyntöön
TT-OS001 Sisäilman olosuhdepalvelu
kohde
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D pohjakuva Talotohtori palveluun. 2D pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404