Sisäilman olosuhdepalvelu

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Rakennuksen elinkaaren kannalta tärkeitä mitattavia suureita ovat lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja paine-ero vaipan yli. Ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden kannalta em. lisäksi tulisi mitata myös ilman hiilidioksidipitoisuutta (CO2), haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) sekä pienhiukkasten (PM10 ja PM2,5) määrää.

Tilojen käyttäjille voidaan myös antaa mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin sekä kerätä heiltä palautetta. 

Olosuhdepalvelun käyttöönotto

Käyttöönottoprojektiin sisältyy seuraavat työvaiheet:

  1. Olosuhdepalvelun perustaminen. Tässä Talotohtori palveluun luodaan kohteet, tilat, pohjakaaviot sekä perustetaan tiloihin asennettavat sensorit.
  2. Sensoreiden asennus ja käyttöönotto. Tämän vaiheen suorittaa asiakas palvelun perustamisen jälkeen. Käyttöönotto tapahtuu Talotohtori mobiilisovelluksella.
  3. Tilojen 2D mallinnus. Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D pohjakuva Talotohtori palveluun. Katso tarkemmin: Sisätilojen 2D mallinnuspalvelu.

Käytöaikaiset palvelut

Olosuhdepalveluun voidaan sisällyttää seuraavia palveluita:

  1. Olosuhdepalvelun käyttöoikeus ja hälytyspalvelu. Nämä palvelut sisältyvät kohdekohtaiseen perusmaksuun.
  2. Olosuhteiden toimivuuden valvonta. Tällä asiantuntijapalvelulla valvotaan olosuhteiden pysyvyyttä toivotulla alueella sekä analysoidaan hälytyksiä ja ilmoitetaan huollolle mahdolliset poikkeus- tai vikatilanteet.
  3. 24/7 palvelukeskuspalvelut. Ympärivuorokautista valvontaa tarjoavat yhteistyökumppanimme, ks. tarkemmin kohdasta asiantuntijapalvelut.

Tutustu tarkemmin palvelun sisältöön täältä.

Tuotekoodi Nimi Pakkauskoko Lisää tarjouspyyntöön
TT-OS001-001 Sisäilman olosuhdepalvelun perustaminen
rakennus
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-OS001-002 Sisäilman olosuhdepalvelun perusmaksu
kk/kiinteistö
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-OS001-003 IoT sensorin tietoliikennemaksu
kk/sensori
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-OS001-004 Olosuhteiden toimivuuden valvonta (h/kk)
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Kulutusseurantapalvelut

Kulutusseurantapalvelumme sisältää kattavat palvelut ja työkalut kiinteistöjen tehokkaaseen energiakäytön johtamiseen sekä optimointiin.

Tutustu tuotteeseen

Talotekniikan etävalvontapalvelu

Talotekniikan etävalvontapalvelulla voidaan keskitetysti ja etänä hallita ja ohjata kiinteistöjen lämmitystä, lämpöpumppuja, ilmanvaihtoa sekä muita taloteknisiä laitteita, laitevalmistajista ja automaatiomerkeistä riippumatta. Palvelu soveltuu niin yksittäiselle kiinteistön omistajalle kuin suurille kiinteistömassoille.

Tutustu tuotteeseen

Älykäs lämmityksen ohjaus

Älykkäillä lämmityksen ohjauspalveluilla voidaan taloteknisten laitteiden ohjaus automatisoida koneälyllä ja muilla algoritmeilla, jotka optimoivat energiankäyttöä ja leikkaavat lämmön kulutushuippuja. Lisäksi sisätilojen olosuhteet pysyvät tasaisina halutulla tasolla.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404