Talotekniikan etävalvontapalvelu

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Yleistä

Talotekniikan etävalvontapalvelulla voidaan keskitetysti ja etänä hallita ja ohjata kiinteistöjen lämmitystä, lämpöpumppuja, ilmanvaihtoa sekä muita taloteknisiä laitteita, laitevalmistajista ja automaatiomerkeistä riippumatta. Palvelu soveltuu niin yksittäiselle kiinteistön omistajalle kuin suurille kiinteistömassoille.

Erinomaisen skaalautuvuuden ansiosta Talotohtori etävalvontapalvelu tuo suurimmat hyödyt nimenomaan suurissa kiinteistömäärissä. Pystytkö kuvittelemaan yhdenmukaista käyttöliittymää ja yhtä käyttäjäkokemusta, jolla hallitset ja ohjaat kaikkea? Talotohtorilla se on mahdollista.

Uusi, alustatalouteen pohjautuva Talotohtori 2.0 mahdollistaa uusien älykkäiden lämmitysten ohjausten sekä muiden palveluiden lisäämisen joustavasti kaikkiin kiinteistöihin. Enää ei tarvitse sopeutua laitevalmistajien tarjoamiin, usein hyvinkin erilaisiin ratkaisuihin ja toimia heidän ehdoilla vaan voit vapaasti itse päättää miten kiinteistöjäsi hallinnoit ja johdat.

Etävalvontapalvelun käyttöönotto

Käyttöönottoprojektiin sisältyy seuraavat työvaiheet:

  1. Etävalvontapalvelun perustaminen. Tässä Talotohtori valvomoon luodaan valvottavien kohteiden prosessikaaviot, hälytykset, trendit, trendiryhmät ja muutt tarvittavat osiot. Tämä vaihe tehdään tuntityönä, työmäärä määräytyy talotekniikan sisällön ja laajuuden perusteella.
  2. Etävalvontalaitteisto ja sen asennus. Tähän sisältyy laitteiston toimitus sekä tarvittaessa asennus. Asennuksen voi suorittaa myös asiakas (opastetaan).

Käytöaikaiset palvelut

Talotekniikan etävalvontapalveluun voidaan sisällyttää seuraavia palveluita:

  1. Talotekniikan etävalvontapalvelun käyttöoikeus ja hälytyspalvelu. Nämä palvelut sisältyvät kohdekohtaiseen perusmaksuun.
  2. Talotekniikan toimivuuden valvonta. Tällä asiantuntijapalvelulla valvotaan talotekniikan toimivuutta ja hälytyksiä sekä ilmoitetaan huollolle mahdolliset poikkeus- tai vikatilanteet.
  3. 24/7 palvelukeskuspalvelut. Ympärivuorokautista valvontaa tarjoavat yhteistyökumppanimme, ks. tarkemmin kohdasta asiantuntijapalvelut.

Tutustu tästä tarkemmin palveluun.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
TT-EV001-001 Kertamaksu: Etävalvontapalvelun perustaminen
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-002 Kertamaksu: Etävalvontalaitteisto, Modbus TCP/IP ja RTU
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-005 Kertamaksu: Etävalvontalaitteisto, Fidelix automaatio
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-003 Kertamaksu: Etävalvontalaitteiston asennus
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-101 Palvelumaksu: Talotekniikan etävalvonnan perusmaksu (per kk)
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-102 Palvelumaksu: Talotekniikan toimivuuden valvonta (per kk)
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-EV001-004 Kertamaksu: Sovitinyksikkö, Jämä öljy/sähkökattila
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Tietoturvallinen etäyhteysratkaisu

Tämä ratkaisu tarjoaa luotettavan ja tietoturvallisen M2M etäyhteyden rakennusautomaatiojärjestelmiin Talotohtori suljetun APN / VPN verkon kautta. Kaikki yhteydet on myös valvottuja 24/7.

Tutustu tuotteeseen

Älykäs lämmityksen ohjaus

Älykkäillä lämmityksen ohjauspalveluilla voidaan taloteknisten laitteiden ohjaus automatisoida koneälyllä ja muilla algoritmeilla, jotka optimoivat energiankäyttöä ja leikkaavat lämmön kulutushuippuja. Lisäksi sisätilojen olosuhteet pysyvät tasaisina halutulla tasolla.

Tutustu tuotteeseen

Kulutusseurantapalvelut

Kulutusseurantapalvelumme sisältää kattavat palvelut ja työkalut kiinteistöjen tehokkaaseen energiakäytön johtamiseen sekä optimointiin.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404