Talotekniikan etävalvontapalvelu

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Talotekniikan etävalvontapalvelulla voidaan keskitetysti ja etänä hallita ja ohjata kiinteistöjen lämmitystä, lämpöpumppuja, ilmanvaihtoa sekä muita taloteknisiä laitteita, laitevalmistajista ja automaatiomerkeistä riippumatta. Palvelu soveltuu niin yksittäiselle kiinteistön omistajalle kuin suurille kiinteistömassoille.

Erinomaisen skaalautuvuuden ansiosta Talotohtori etävalvontapalvelu tuo suurimmat hyödyt nimenomaan suurissa kiinteistömäärissä. Pystytkö kuvittelemaan yhdenmukaista käyttöliittymää ja yhtä käyttäjäkokemusta, jolla hallitset ja ohjaat kaikkea? Talotohtorilla se on mahdollista.

Uusi, alustatalouteen pohjautuva Talotohtori 2.0 mahdollistaa uusien älykkäiden lämmitysten ohjausten sekä muiden palveluiden lisäämisen joustavasti kaikkiin kiinteistöihin. Enää ei tarvitse sopeutua laitevalmistajien tarjoamiin, usein hyvinkin erilaisiin ratkaisuihin ja toimia heidän ehdoilla vaan voit vapaasti itse päättää miten kiinteistöjäsi hallinnoit ja johdat.

Tutustu tästä tarkemmin palveluun.

Katso myös

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

Sisätilojen 2D mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D pohjakuva Talotohtori palveluun. 2D pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Tietoturvallinen etäyhteysratkaisu

Tämä ratkaisu tarjoaa luotettavan ja tietoturvallisen M2M etäyhteyden rakennusautomaatiojärjestelmiin Talotohtori suljetun APN / VPN verkon kautta. Kaikki yhteydet on myös valvottuja 24/7.

Tutustu tuotteeseen

Kulutusseurantapalvelut

Kulutusseurantapalvelumme sisältää kattavat palvelut ja työkalut kiinteistöjen tehokkaaseen energiakäytön johtamiseen sekä optimointiin.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404