Älykäs lämmityksen ohjaus

Näytä tuotteet Kysy lisätietoa

Yleistä

Älykkäillä lämmityksen ohjauspalveluilla voidaan taloteknisten laitteiden ohjaus automatisoida koneälyllä ja muilla algoritmeilla, jotka optimoivat energiankäyttöä ja leikkaavat lämmön kulutushuippuja. Lisäksi sisätilojen olosuhteet pysyvät tasaisina halutulla tasolla.

Talotohtori-älykkäät ohjaukset soveltuvat erityisen hyvin olemassa oleviin kiinteistöihin ja niissä käytettäviin rakennusautomaatiojärjestelmiin. Tämä tarkoittaa, että älyn tuominen vanhaan kiinteistöön ei edellytä suuria investointeja tai automaatiojärjestelmän saneerauksia, niin kuin perinteisesti ajatellaan.

Myöskään tietoturva-asioista ei rakennuksen omistajan tarvitse murehtia, kun rakennus liitetään Talotohtori-palveluun, koska palveluumme sisältyy aina tietoturvalliset yhteydet. Talotohtori-kohteisiin ei palvelunestohyökkäyksillä ole asiaa. 

Älyohjauspalveluiden käyttöönotto

Käyttöönottoprojektiin sisältyy seuraavat työvaiheet:

  1. Palvelun perustaminen. Tässä Talotohtori palveluun luodaan älykkäät ohjauspalvelut sovitun mukaisesti. Työ tehdään tuntityönä ja työmäärään vaikuttaa aktivoitavien älyohjausten määrä ja laajuus.
  2. Älykkäiden ohjausten määrittely. Tässä analysoidaan, määritetään ja aktivoidaan älykkäät ohjaukset asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti. Tämä työ tehdään tuntityönä ja työmäärään vaikuttaa tarvittavat analysoinnin määrä

Käytöaikaiset palvelut

Älyohjauspalveluun voidaan sisällyttää seuraavia palveluita:

  1. Älyohjauspalvelun käyttöoikeus ja hälytyspalvelu. Nämä palvelut sisältyvät kohdekohtaiseen perusmaksuun.
  2. Älyohjausten toimivuuden valvonta. Tässä älyohjausten toimintaa seurataan ja tarvittaessa tehdään korjaavia toimenpiteitä joilla varmistetaan palvelun oikea toiminta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Valvonta tehdään tuntityönä, laajuus ja kattavuus sovitaan tapauskohtaisesti.

Tutustu tarkemmin palvelun sisältöön täältä.

Tuotekoodi Tuotekuvaus Lisää tarjouspyyntöön
TT-ÄO001-001 Kertamaksu: Älykäs lämmityksen ohjaus, palvelun perustaminen
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-ÄO001-002 Kertamaksu: Älykkäiden ohjausten määrittely
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-ÄO001-103 Palvelumaksu: Älyohjausten toimivuuden valvonta (per kk)
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-ÄO001-102 Palvelumaksu: Älyohjauspalveluiden perusmaksu (per kk)
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-ÄO001-101 Palvelumaksu: Älyohjauspalveluiden toimivuuden valvonta (per kk)
{{cartName}} lisäys epäonnistui.
TT-ÄO001-003 Kertamaksu: Kaukolämmön kysyntäjoustopalvelun perustaminen (kpl=rakennus)
kpl
Lisää
{{cartName}} lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sisätilojen 2D-mallinnuspalvelu

Tällä palvelulla kuvataan ja mallinnetaan rakennusten sisätiloja, joista tuotetaan korkealaatuinen ja mittakaavassa oleva 2D-pohjakuva Talotohtori-palveluun. 2D-pohjakuvaa käytetään sisätilojen olosuhteiden mallinnuksessa.

Tutustu tuotteeseen

Talotohtori 2.0 Starttipaketti (Sisäilman olosuhde)

Tähän starttipakettiin sisältyy Talotohtori 2.0 sisäilman olosuhdepalvelu, tilojen 2D mallinnus sekä sensorit asennettuna. Starttipaketti on siis täydellinen kokonaisuus, jonka käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu tuotteeseen

Sisäilman olosuhdepalvelu

Sisäilman olosuhdepalvelulla varmistetaan kiinteistöjen pitkä elinkaari sekä ihmisille terveellinen asuin- tai työympäristö. Kun olosuhteet ovat jatkuvan valvonnan alla, pystytään muutoksiin myös reagoimaan nopeasti, paljon ennen kuin ihminen alkaa oireilla tai kosteus-/homevaurion riski syntyy.

Tutustu tuotteeseen

Kulutusseurantapalvelut

Kulutusseurantapalvelumme sisältää kattavat palvelut ja työkalut kiinteistöjen tehokkaaseen energiakäytön johtamiseen sekä optimointiin.

Tutustu tuotteeseen

Talotekniikan etävalvontapalvelu

Talotekniikan etävalvontapalvelulla voidaan keskitetysti ja etänä hallita ja ohjata kiinteistöjen lämmitystä, lämpöpumppuja, ilmanvaihtoa sekä muita taloteknisiä laitteita, laitevalmistajista ja automaatiomerkeistä riippumatta. Palvelu soveltuu niin yksittäiselle kiinteistön omistajalle kuin suurille kiinteistömassoille.

Tutustu tuotteeseen

Asiakaspalvelu ja 24/7 tekninen tuki
+358 10 418 3404