fbpx
Enermix Oy varautuu kasvuun, uusi toimitusjohtaja aloittaa 1.10.2020

Julkaistu: 29.09.2020

Profile photo of Sami VatanenEnermix Oy varautuu kasvavaan kysyntään ja haluaa varmistaa asiakastarpeiden täyttämisen laadukkaasti jatkossakin. Enermixin toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2020 DI Sami Vatanen. Nykyinen toimitusjohtaja Janne Heinonen siirtyy yhtiön sisällä teknologiajohtajaksi vahvistamaan tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

Enermix Oy on tunnettu Talotohtori 2.0 tuotteestaan, joka on laitevalmistajasta riippumaton järjestelmäratkaisu ja digitaalinen alusta, johon voit helposti liittää rakennusautomaatiojärjestelmät ja IoT-sensorit sekä tuottaa laajasti palveluita yhdellä käyttäjäkokemuksella.

Lisätietoja:

Mika Paananen, Hallituksen puheenjohtaja, Enermix Oy

mika.paananen@leppakoski.fi

Puh. 044-750 3310

Uutiset

Jaa artikkeli

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Copy link
Powered by Social Snap